Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Υποδεχόμαστε στη σημερινή μας παράσταση τους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας

Μετά από επαφές με τις καθηγήτριες του Τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κυρίες Μαρίνα Βρέλλη-Ζάχου και Ρενάτα Δαλιανούδη, έχουμε τη χαρά σήμερα να υποδεχτούμε στον χώρο μας (Χώρος Τέχνης "βορείως") φοιτητές του Τμήματος, που θα παρακολουθήσουν την παράστασή μας "ΜΙΚΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ". Πάντα θεωρούσαμε σημαντικό να έρχονται σε επαφή οι φοιτητές του Πανεπιστημίου με τα κάθε φύσης καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας. Χαιρόμαστε που θα έχουμε την ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε τη φετινή θεατρική μας δημιουργία...

(Η ανακοίνωση του Τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορίας)

Στο πλαίσιο των προπτυχιακών μαθημάτων «Η Ιστορική Διαδρομή της Ελληνικής Ενδυμασίας» και «Δημοτικό Τραγούδι - Μουσικολογική Προσέγγιση», καθώς και των μεταπτυχιακών μαθημάτων «Η Μελέτη του Ενδύματος» και «Θεωρητικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις μουσικών αρχείων», προσφέρεται στους φοιτητές/τριες που παρακολουθούν τα παραπάνω μαθήματά μας η θεατρική παράσταση «Μικρές Σκοτεινές Ιστορίες», από την Ομάδα Τέχνης «Βορείως», την Τετάρτη, 31 Μαΐου 20179 μ.μ.*, στην αίθουσα παραστάσεων του θιάσου στο ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. (ισόγειο).
*Παρακαλούνται όσοι και όσες έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους να βρίσκονται στην είσοδο του ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. την ανωτέρω ημέρα και ώρα 8.45΄.
Η παράσταση, έργο σπονδυλωτό, που συνδυάζει το δημοτικό τραγούδι με τη νεο-ελληνική λογοτεχνία και δραματουργία, αποτελεί ευγενική προσφορά του σκηνοθέτη της παράστασης κ. Γιάννη ΣεντελέΔημάρχου Βορείων Τζουμέρκων, καθώς και των μελών του θιάσου. Τους ευχαριστούμε θερμά.
Οι διδάσκουσες Μαρίνα Βρέλλη-Ζάχου και Ρενάτα Δαλιανούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΥΟΜΙΣΙ ΦΟΝΟΙ & ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ========================== ΤΡΕΙΣ (3) ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Ανακοινώνουμε τρεις (3) ακόμη παραστάσεις του έργ...